Povestea mea

Mi-am inceput povestea pe 07.07.1985, cand am aparut pe lume, in Targu-Jiu.In 2000, am fost admis la liceul „Tudor Vladimirescu”, din orasul natal.Am urmat parcursul firesc si, in 2004, am pasit in maturitate: prima provocare din viata mea a insemnat admiterea la Facultatea de Automatica si Informatica Industriala din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.Ulterior, in aprilie 2007, am obtinut prima slujba, ca programator aplicatii operationale pentru industriile Oil si Healthcare folosind tehnologii Oracle si Microsoft. Pasiunea mea pentru IT a devenit o profesie.In septembrie 2008, aria mea de expertiza s-a imbogatit odata cu asumarea rolului de dezvoltator de solutii operationale pentru sectorul bancar, avand la baza tehnologii Oracle.Ulterior, in iulie 2010, am facut trecerea de la zona de aplicatii operationale la cea de aplicatii analitice, business intelligence si data warehouse, devenind programator și proiectant.Un an mai tarziu, am absolvit facultatea si am obtinut diploma de licenta pentru Inginer Diplomat in Automatica si Informatica Industriala.Pasii de dezvoltare profesionala au dus firesc catre fondarea, in august 2012, a companiei IT Play Solution. Cateva luni mai tarziu, in martie 2013, a debutat efectiv activitatea firmei cu primii 2 clienti: Banca Comerciala Romana si Microsoft Romania.Pe masura ce afacerea a crescut, atrangand tot mai multi clienti si, bineinteles, largindu-se echipa de profesionisti IT,  am decis, in iulie 2018, sa ma retrag din rolul de consultant pentru a-mi dedica eforturile pe zona de management si strategie a businessului. Aceasta schimbare a fost necesara pentru a sustine evolutia companiei Play Solutions.

Un alt business de care sunt foarte atasat si in care ma implic activ este Cooperativa de Energie. Aceasta este prima cooperativa din Romania care va produce si va furniza energie 100% verde catre membrii sai. Pentru mai multe informatii despre acest proiect accesati aceasta pagina.

Pentru mai multe referinte legate de experienta si aptitudinile dezvoltate de-a lungul timpului, puteti sa accesati profilul de linkedin!