Cum?

Prin experienta de lunga durata si cunostintele acumulate, reusesc sa ofer clientilor o gama variata de produse si servicii personalizate, astfel incat sa raspund optim provocarilor carora trebuie sa le faceti fata.

Astfel, le pot oferi o mana de ajutor nu doar celor care doresc sa inceapa o cariera in IT, ci si celor care au nevoie de serviciile sau produsele pe care le pun la dispozitie.

Serviciile pe care le pot oferi includ o parte de coaching, prin care ii sprijin pe cei care sunt la inceputul carierei in IT sau doresc sa avanseze profesional. Totodata, pot fi de ajutor si Top Managerilor ce au nevoie de asistenta in vederea imbunatatirii aspectelor ce tin de functionarea segmentului IT in cadrul companiilor lor.

Serviciile mele sunt structurate pe doua componente, pentru a oferi o experienta optima clientului. Componenta de consultanta este dublata de partea de implementare a strategiilor decise printr-o comunicare eficienta cu clientul.

Oferta de produse include, printre altele, colaborare digitalizare office 365, Securizare Bitdifender Gravity Zone, Microsft SQL, 0365 + BGZ, Licente Windows Server, Licente SQL Server. Aceste produse pot fi considerate de client individual sau sub forma unui pachet, in functie de nevoile fiecaruia.